She's not trapped in Wonderland

Alla inlägg den 1 juli 2009

Av h - 1 juli 2009 23:01

Hemma fran det hemskaste jag vart med om. Vi var inne i Kents Cavern, nagra grottor i narheten. Det var spokvandring. Forst var det ett gammalt spoke som sa att han hette Jacob. Han foljde oss en bit tills en ung (sjukt snygg for de som ar intresserade) kille i vitt kom springande. Pa vagen skulle Jacob hitta hjalp till killen som slagit i huvudet, och forsvann. Da foljde oss den vita ner i grottorna. Han skulle ocksa hitta hjalp eftersom han madde daligt, vi var vilse och han ville hitta Jacob. Da dok en ung tjej som hette Emma upp och han forsvann. Hela tiden satt vasande, svartkladda folk i sma skrymslen som man inte markte forran de vaste en i orat och skramde livet ur oss. Nar jag gick forbi en san som jag inte markte eftersom dom nastan smalte in i vaggen flog jag bakat och vagrade ga en meter till. Robin fick ga och dra forbi mig sa jag inte skulle sparra vagen och sta dar hela natten. Ibland slacktes lamporna och en san vasande sak stod helt plotsligt framfor en nar de tandes igen. Nar vi kom in i en stor nastan som en sal kom han den snygga igen. Medans han da och da blaste ut ljus i en ljusstacke tills det blev kolmorkt berattade han hans historia. Han var en marinsoldat. De hade precis besegrat fransmannen nar de horde talas om Kents Cavern som lag i narheten. Nastan hela besattningen gick ner, han var den enda som blev kvar. De andra hittade vagen ut eller dog. Han var 216 ar gammal. Nar han var klar var det Emmas tur. Hon var en konditor. Nar alla andra var lediga horde hon ett ljud i huset. Hon ropade med fick inget svar. Efter det dog hon och hamnade i grottorna. Den sista som berattade sin historia var Jacob som egentligen hette John Lee. Som var kand som John "Babbacombe" Lee, the man they couldn't hang. Han anklagades for det brutala mordet pa Emma. De forsokte hanga honom, men lyckades inte. Inte ens pa tredje forsoket lyckades det inte haller, och I england far man bara hanga nagon tre ganger. Ingen av de tre gangarna oppnades luckan. Han domdes darfor till livstids fangelse. Nar han var dod begravdes han utanfor fangelset och hamnade i grottorna, tillsammans med hans alskade Emma. Jag ar fortfarande skraj!!

Av h - 1 juli 2009 18:06

Idag borjade skolan med att vi gick pa en Agatha Christie walk. Forsta stallet vi gick till var Torre Abbey, den aldsta byggnaden i hela Torquay. Jag tror inte riktigt den hade nagoon stor koppling till henne men vi borjade ga darifran anda. Efter det gick vi igenom tradgarden. Jag ska inte beskriva hela vandringen, det tar for lang tid. I vilket fall som helst gick vi forbi stranden och statyn av Christie. Efter det blidde det annumer shopping. Myspys  >) Pa lektionerna gjorde vi utvarderingar och jobbade om miljon. Nu har jag och Fridolin som vanligt brattom eftersom dom alltid satter sa tight schema sa man knappt hinner andas. Vi ska pa spokvandring i Kents Cavern, nagra grottor har i narheten. Har en kansla av att jag kommer halvvags do eftersom jag ar morkradd. Robinen ar sjuk idag stackarn, antagligen blidde han inte riktigt frisk efter kortelfebern han hade innan. Krya pa dig vannen..


Kramis.. Snart kommer jag och valdgastar er.. :p


http://www.youtube.com/watch?v=6WHSwJwrL9U&feature=related

Presentation


Mitt namn är Hanna, en tjej som älskar musik och att teckna och skriva. Jag är född den 29 januari 1994, och går i nian på Stenkulan utanför Göteborg. Lyssnar mycket på indie, pop och rock, och är beroende av musik.

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards